Per 1 november heeft IAK Verzekeringen het IAK Privé Pakket uitgebreid met een nieuwe dienst: De IAK JuridischeHelpdesk. Hiertoe zijn IAK Verzekeringen en Lextone Legal Services onlangs een samenwerkingsverband aangegaan.

IAK Verzekeringen biedt al haar verzekerden binnen het IAK Privé Pakket (pakketpolis) de mogelijkheid een abonnement op de IAK Juridische Helpdesk te nemen. Deze dienst wordt uitgevoerd door Lextone Legal Services. De abonnees kunnen daar direct telefonisch of per e-mail juridisch advies krijgen op alle rechtsgebieden, zoals werk, inkomen, leven, familie en wonen.

Frank Kraakman, algemeen directeur van IAK Verzekeringen: “Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening en de betrokkenheid bij onze verzekerden nog verder te vergroten. Wij merken dat de vraag naar 1e lijns juridisch advies mede door de gevolgen van de kredietcrisis steeds verder toeneemt. Met deze dienst kan voorkomen worden dat men verwikkeld raakt in kostbare en tijdrovende conflicten waarvoor verdere rechtsbijstand nodig is. In Lextone hebben wij een onafhankelijk uitvoerder van deze dienst gevonden. Lextone heeft namelijk geen financieel belang bij het al dan niet doorverwijzen naar een rechtsbijstandverzekeraar of externe advocaat. Kortom; met deze dienst kunnen we perfect inspelen op de huidige ontwikkelingen in de markt en de behoeften van onze klanten.”

Over IAK Verzekeringen

IAK Verzekeringen is een eigentijds assurantie-intermediair/volmachtbedrijf in Eindhoven.

80 jaar ervaring maakt IAK tot een specialist op het gebied van bedrijfs- en collectieve (personeels)verzekeringen. IAK behartigt de assurantiebelangen van vele toonaangevende bedrijven en behoort tot de top van het Nederlandse assurantie-intermediair/volmachtbedrijf. De 325 medewerkers van IAK Verzekeringen bieden bedrijven en hun personeel een compleet pakket aan verzekeringen en financiële diensten.

IAK Verzekeringen maakt deel uit van de Unirobe Meeùs Groep. De Unirobe Meeùs Groep, onderdeel van AEGON, is één van de grootste, landelijke dienstverleners in verzekeringen, hypotheken en onroerend goed. De organisatie heeft ruim 3000 medewerkers en 125 vestigingen in Nederland.

Over Lextone Legal Services

Lextone Legal Services is een onafhankelijk juridisch dienstverlener. Als specialist in juridisch advies en inkoper van rechtshulp biedt Lextone haar klanten besparing in tijd en geld. Lextone biedt juridisch advies abonnementen aan voor individuen en collectieven in de particuliere en zakelijke markt.


noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Barbara Vrielink, directeur Lextone Legal Services

Telefoon: (035) 539 22 44 / e-mail: b.vrielink@lextone.