ROLAND Nederland kiest voor Lextone als partner in schadeservices

ROLAND Rechtsschutz-Verschicherungs-AG en Lextone Legal Services zijn onlangs een samenwerking aangegaan.Lextone zal in deze samenwerking de volledige uitvoering van de Juridische servicedesk voor de producten van ROLAND Nederland uitvoeren.

ROLAND Rechtsbijstand biedt voor specifieke doelgroepen algemene en bijzondere rechtsbijstandverzekeringsproducten in de Duitse, Italiaanse, Oostenrijkse, en sinds kort, Nederlandse markt.

Lextone ontwikkelt juridische service concepten voor verzekeraars, intermediairs en (branche-) verenigingen. De dienstverlening van Lextone is uitermate geschikt voor organisaties die hun zakelijke of particuliere relaties direct toegang tot professioneel en deskundig juridisch advies willen bieden. ROLAND zal in Nederland als eerste product een unieke Strafrechtverzekering voor de zakelijke markt lanceren. In samenwerking met Lextone zal er vorm worden gegeven aan de Juridische Servicedesk.

“Door de ervaring van Lextone op het gebied van het verstrekken van direct en professioneel juridisch advies én de kennis van Lextone over de markt van juridisch dienstverleners in Nederland, kunnen we onze klanten optimale bereikbaarheid met een hoge kwaliteit van dienstverlening bieden”, aldus Alexander van Loon namens ROLAND Nederland.