De Van Kampen Groep biedt in samenwerking met Lextone Legal Services haar relaties de mogelijkheid tot aanbieden van een unieke juridische dienst.

Onder het label ‘Top RechtsAdvies’ heeft de klant direct toegang tot juridisch advies en krijgt daarmee hulp bij het vóórkomen en oplossen van allerhande juridische problemen. Belangrijke voordelen van dit abonnement zijn het ontbreken van de dekkingsbeperkingen en het abonnement kent geen wachttijd, zoals de rechtsbijstandverzekering die kent.

Een abonnee kan, zowel telefonisch als per e-mail, onbeperkt en met elke vraag bij de juristen van Lextone terecht. Het product is te sluiten in de TotaalOpvangPolis® (supermarktmodel) bij Van Kampen. Top Rechtsadvies telt mee voor de pakketkorting waardoor het bij meerdere dekkingen bijna gratis kan worden aangeboden.

Noot voor de redactie:

Voor verdere informatie of vragen kunt u terecht bij:

mevrouw B. Vrielink 035 – 539 22 44 of b.vrielink@lextone.nl

of de heer N. Herweijer 0229 – 287 888 of marketing@vkg.com