Dit jaar vindt het (alweer) 7e jaarcongres Verenigingsmanagement plaats op 17 november in het Louman Museum te Den Haag met het thema : “Kansen veranderen”.

Lextone zal dit jaar opnieuw deelnemen aan hét event voor verenigingsprofessionals.

De wereld verandert steeds sneller en daar goed op inspelen betekent oude zekerheden en oplossingen loslaten, anders kijken naar uitdagingen en nieuwe kansen creëren. Diverse gerenommeerde sprekers zullen praten over de veranderingen die met name in de wereld van Verenigingen kenmerkt.

Wat moet een verenging voor kiezen wil zij interessant blijven voor het binden van bestaande en werven van nieuwe leden? Ondernemers, beroeps, branche of sportclubs vragen vanuit het lidmaatschap toegevoegde waarde en services van “hun” vereniging. En juist daarop speelt een organisatie als Lextone in

Lextone kan een essentiële behoefte van deze leden voor en onder het label van de vereniging invullen. Door het aanbieden van laagdrempelige toegang tot juridisch advies kan de vereniging haar dienstenpakket aan haar leden eenvoudig uitbreiden.

Lextone zal als één van de exposanten op de Informatiemarkt tijdens het congres graag onder de aandacht brengen en verduidelijken aan de congres bezoekers.