Wij zoeken een enthousiaste eerstelijns juridisch medewerk(st)er (parttime, 16-24 uur per week)

In verband met de uitbreiding van ons team voor de afdeling “België” zijn we op zoek naar een nieuwe collega die vloeiend Vlaams spreekt. Kennis van het Belgisch recht geniet de voorkeur, maar is geen vereiste.

Wat ga je doen?

  • verzorgen van een intake;
  • maken van probleemanalyse;
  • beoordelen of de betreffende vraag aan een advocaat voorgelegd kan / moet worden.

Vragen worden telefonisch of per mail aan ons gesteld en betreffen een breed scala rechtsgebieden.

Wat verwachten we van je?

Wij zijn op zoek naar een praktisch denkende en professioneel handelende (juridisch) medewerk(st)er. Bij voorkeur heb je kennis van het Belgische rechtssysteem en relevante juridische terminologie.

Je bent in staat om naar mensen te luisteren en snel en daadkrachtig tot de kern van een probleem te komen.

Je kunt je feilloos uitdrukken in woord en schrift en werken met de computer levert voor jou geen problemen op. Verder ben je een teamplayer met een brede interesse in mens en maatschappij.

Wat kan Lextone je bieden?

Lextone biedt je een uitdagende en verfrissende functie in een jong en dynamisch team van juristen. We bieden je flexibele werktijden en een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd opleiding en ervaring.

Ben jij onze nieuwe collega?

We nodigen je van harte uit voor een nadere kennismaking. Meer weten over de functie? Neem dan contact op met Mark van Werkhooven of Stephanie Hoyer. Je kunt bellen naar 035 5392244 of een e-mail sturen naar werkenbij@lextone.nl

Voor meer algemene informatie over onze organisatie verwijzen we naar onze website: www.lextone.nl