Als brancheorganisatie bent u van toegevoegde waarde voor uw achterban. Een nauwe samenwerking met uw organisatie levert het ledenbestand veel op. Lextone staat al jaren meerdere brancheorganisaties bij op juridische gebied. Zowel eerstelijns juridisch advies alsmede tweedelijns advies is ook mogelijk voor uw ledenbestand.

Met specifiek kennis over de geldende CAO, wet- en regelgeving die binnen de branche past waar uw organisatie in actief is. Lextone maakt het ook voor uw brancheorganisatie mogelijk om een eigen juridische helpdesk te lanceren, binnen een week!
Sinds 2014 bieden we daarnaast ook advies in de tweede lijn. Voor uw leden zijn sommige vragen simpelweg te gecompliceerd om digitaal te beantwoorden. Lextone zit zich dan ook in om ook deze vragen tot een snel antwoord te brengen. Denk daarbij aan het opstellen van brieven. Het maken van een verwerkersovereenkomst conform de wet AVG of bijvoorbeeld een check van de algemene voorwaarden.
We doen er daarnaast alles aan om de juridisch helpdesk zoveel mogelijk een onderdeel te alten zijn van uw eigen organisatie. We streven dan ook naar een nauwe samenwerking en herkenbaarheid voor uw leden. Met uw eigen online portal en compleet white label telefonisch juridische dienst, functioneert uw juridische helpdesk als onderdeel van uw eigen organisatie.
Uw brancheorganisatie nog completer maken voor uw leden en aankomende leden? Kom in contact met onze brancheorganisatie specialisten en zij helpen u verder.